Partner vanAlgemeen

Logo

Al meer dan 30 jaar importeur van hoogwaardige boules, zoals Boule Bleue,Boulenciel,KTK en MS Petanque.

Logo

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij U deskundig adviseren bij de keuze van Uw boules, kleding en overige attributen. Mail of bel ons gerust.

Logo

LET OP BIJ DE AANKOOP VAN BOULES. De boules van Carbone staal/ koolstof houdend, en de boules die vernikkeld en verchroomd zijn,kunnen gaan roesten.

Logo

Ons bedrijf is laagdrempelig, makkelijk te bereiken en heeft permanent een grote voorraad boules aan huis. Een eigen show room met 50 soorten boules, ruim 220 sets.

Logo

Door de frequente wisselingen in diverse kledinglijnen, kiest ons bedrijf ervoor U middels een folder te informeren over onze mogelijkheden en leveringscondities.

Logo

Heeft oog voor getalenteerde jeugd spelers, ondersteunt hun trainingsactiviteiten middels trainingsschema’s en voorziet hen daar waar mogelijk van degelijk materiaal en kleding.

Logo

Ondersteunt decennialang spelers die zich aan het ontwikkelen zijn en zij die succesvol zijn en Nederland vertegenwoordigen op internationale evenementen zoals Europese en Wereldkampioenschappen.

Logo

Heeft de beschikking over een eigen mobiele stand. Op verzoek kunnen we door onze aanwezigheid uw toernooi opleuken. Het verkleint de afstand tussen speler en fabrikant.

Logo

Werkt nauw samen met de Nederlandse Jeu de Boulesbond en mag zich medeorganisator noemen van aansprekende toernooien.

Logo

Het bedrijf is gevestigd aan de Dobbestraat 15 te Naarden en heet U bij voorbaat van harte welkom. Bel ons even voor U langskomt; 035-694 06 47, of 06-225 59 978.

Logo

In de persoon van Joke en Meep Poel treft U twee promotors van de petanquesport. Zij denken met U mee over activiteiten die bijdragen tot de promotie van het petanque.

 


La Boule op locatie 2014

Stand van La Boule


Meep en Joke